Tampereen Energia Sähköverkko on yksi Suomen suurimmista sähköverkkoyhtiöistä. Yli 50 hengen osaajajoukkomme tekee päivittäin töitä sen eteen, että alueemme sähköverkko toimii vuoden jokaisena päivänä.

Työtä toimivan yhteiskunnan puolesta

Työllämme on valtava yhteiskunnallinen merkitys, sillä se pitää kaupungin pyörät pyörimässä. Olipa kyse yhteiskunnan tärkeimmistä toiminnoista tai ihan tavallisista kodeista, me huolehdimme, että sähköä on saatavilla silloin kun sitä tarvitaan.

Tästä syystä työmme on ennen kaikkea pitkäjänteistä, ja kulkumme vakaata. Uskallamme kokeilla, keksiä ja ratkoa, mutta emme ota turhia riskejä. Tehtävämme on ennakoida tulevaa ja tehdä päätöksiä, joiden takana voimme seisoa vielä vuosikymmenten päästä. Työllämme on tärkeä merkitys alueelle ja sen asukkaille, joten olemme siitä aidosti ylpeitä.

Yhdessä tehty

Me sähköverkkolaiset olemme tiivis porukka, jonka jokainen jäsen saa loistaa omia vahvuuksiaan ja persoonaansa hyödyntäen. Meillä omat ajatuksensa ja mielipiteensä uskaltaa sanoa ääneen – jopa toimitusjohtajalle. Yhdessä ideoiden syntyykin ratkaisuja, jotka ovat alamme huippuluokkaa. Olemme tunnettuja ratkaisuistamme, jotka on tehty fiksusti niin tekniikan kuin taloudenkin kannalta.

Miksi Tampereen Energia Sähköverkko?

Monipuoliset tehtävät

Kasvavan ja sähköistyvän kaupungin sähköverkko on laaja kokonaisuus, ja sen rakentaminen koostuu monesta erilaisesta palasesta. Tämä mahdollistaa monipuoliset työnkuvat ja sen, että voimme hyödyntää jokaisen työntekijän parasta osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia työnkiertoon ja rakennamme urapolkuja jo kesätöistä alkaen.

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Uskomme, että työntekijämme tietävät itse, miten, missä ja milloin he työskentelevät parhaiten. Teemme töitä joustavalla hybridimallilla niin konttorillamme Tampereen Ratinassa kuin kotonakin – tai missä milloinkin satumme olemaan. Verkkomme ja näin ollen myös työmaamme sijaitsevat Tampereen alueella, eli kenttäpäivän jälkeenkin ehdimme illaksi kotiin.

Jatkuva oppiminen

Asiantuntijajoukkomme on yhdistelmä kokeneita konkareita ja tuoreempia tekijöitä. Tietoa jaetaan puolin ja toisin, mikä takaa jatkuvan kehittymisen. Kannustamme myös opiskelemaan ja kouluttautumaan työn ohessa.

Yhteisöllisyys ja yhteishenki

Meillä jokainen työntekijä on samanarvoinen. Huolehdimme kollegoista ja luotamme toisiimme. Järjestämme erilaisia tapahtumia työpäivien lomassa, tiimilounaita ja -tapahtumia sekä tyky-tempauksia. Yhteisöllisyydestä kertoo korkea osallistumisprosentti tapahtumiimme. Viihdymme työporukalla myös esimerkiksi grillibileiden tai after work- tapahtumien merkeissä.

Saat myös nämä edut

Liikuntaa ja kulttuuria

Liikunta- ja kulttuuriedullamme voit maksaa vaikkapa juoksuvalmennuksen tai konserttiliput. Lisäksi voit osallistua lukuisten urheilukerhojemme toimintaan tai lähteä mukaan lajikokeiluun, jossa perehdymme uusiin lajeihin aina padelista retkiluisteluun ja jousiammuntaan! Käytössäsi on myös Ratinassa sijaitseva kuntosali.

Hyvinvointia ja terveyttä

Tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä laajemman työterveyshuollon kumppanillamme Finlassa. Työntekijänämme olet automaattisesti myös Tampereen kaupungin vakuutuskassan jäsen. Kassan ansiosta silmälasien hankinta, hammaslääkärin vastaanotolle pääsy ja esimerkiksi hieronta hoituvat kohtuukustannuksin. Tukea mielen hyvinvointiin ja jaksamista asiantuntijatyöhön saat käytössäsi olevasta Auntie-palvelusta.

Hyvää ruokaa

Saat käyttöösi ePassin, jolla tuemme lounasruokailua – kipaisetpa sitten tien toisella puolella sijaitsevaan lounasravintolaan tai Ratinan kauppakeskuksen notkuvien lounaspöytien äärelle.

Sujuvia työmatkoja

Toimistollemme on helppo tulla, sillä se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Autoilijoille löytyy ilmainen parkkipaikka ja julkisen liikenteen käyttäjälle tarjoamme työmatkaetuuden. Jos olet innokas pyöräilijä, haluat ehkä hyödyntää pyöräedun?

Avoimet työpaikat

Heräsikö kysyttävää?

Terhi Ruutinen

HR Business Partner