Tampereen kaupungin Tapahtumapalvelut neuvovat järjestelyissä ja myös sähköistysasioissa

Jos tapahtuma-alueella ei löydy sähköpisteitä, ota yhteyttä Liittymäpalveluumme, niin kartoitamme toteutusvaihtoehdot ja rakentamisaikataulun tilapäiselle liittymälle. Olemassa olevien sähköpisteiden käyttö tulee kuitenkin aina tilapäistä liittymää halvemmaksi. Sähkön käytöstä veloitetaan mitatun sähkönkäytön perusteella.

Määräaikaisen liittymän tilauslomake

Huomioi toimitusaika

Määräaikaisen liittymän tilaus on toimitettava vähintään kahta viikkoa ennen toivottua kytkentäpäivää. Jos sitä  varten on rakennettava uutta sähköverkkoa, toimitusaika on vähintään kolme viikkoa. Tätä nopeammista toimituksista perimme hinnastomme mukaisen toimituslisän.

Tee määräaikaisliittymään myös sähkön myyntisopimus

Muista tehdä lyhytaikaiseen liittymääsi myös sähkön myyntisopimus haluamasi sähkönmyyjän kanssa. Voit vapaasti kilpailuttaa sähkönmyyjän esimerkiksi Energiaviraston ylläpitämältä https://www.sahkonhinta.fi/ sivulta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä liittymäpalveluumme

Alla olevalla lomakkeella voi ottaa tarvittaessa yhteyttä sähköliittymien asiantuntijoihin, mikäli liittymäasioista on kysyttävää.

Yhteydenotto: sähköliittymät ja mittarointi

Yhteydenotto: sähköliittymät ja mittarointi

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteystiedot*
Katuosoite
Asiakasnumero
Puhelin
Sähköposti
Käsittelemme lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energia Sähköverkon Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.