Oman kulutuksen arviointi

Jos epäilet mittausvirhettä, kannattaa ensin arvioida omaa sähkönkulutustasi ja käytössä olevia laitteita. Tarkimman tuloksen saa energiamittarilla, jolla yksittäisen sähköä käyttävän laitteen kulutuksen voi mitata.

Kannattaa tutkia myös oman energiankulutuksen käyttäytymistä maksuttomassa Sähkis-palvelussa. Huomaatko isompia muutoksia tai muita piikkejä, jotka voisivat viitata esimerkiksi laitevikaan?

Jos epäilet mittausvirhettä

Jos epäilet, että sähkömittarissasi on virhe, lähetä meille sähköenergiamittarin tarkastuspyyntö alla olevalla lomakkeella. Tarkastuksen jälkeen toimitamme sinulle tarkastusraportin, mistä selviää, onko mittari mitannut oikein. Ilmoitamme myös mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Mittarien toiminta saadaan selvitettyä usein etäluennan kautta. Mikäli mittari syystä tai toisesta on rikkoontunut, tiedotamme siitä sinulle ja tulemme vaihtamaan mittarin ilman erillistä kustannusta.

Tarkastus on maksuton, jos toteamme mittarin olevan virheellinen. Muussa tapauksessa veloitamme palveluhinnaston mukaisen maksun.

Sähkönkulutusmittarin tarkistuspyyntö

Sähkönkulutusmittarin tarkistuspyyntö

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä. Tarkastus on maksuton, jos toteamme mittarin olevan virheellinen. Muussa tapauksessa veloitamme palveluhinnaston mukaisen maksun tarkistuspyynnön tilaajalta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi
Osoite
Sähköpostiosoite tai puhelinnumero
Yhteydenottotapa*
Katuosoite
Käyttöpaikkatunnus (laskusta)
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 78 MB.
    Käsittelemme lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energia Sähköverkon Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.