Alamittaus palveluna

Alamittauksessa jokaisen kiinteistön vuokralaisen sähkönkulutusta mitataan erillisellä, etäluettavalla sähkömittarilla. Vuokralaiset tekevät omat sähkösopimuksensa haluamansa sähkönmyyjän kanssa.

Kiinteistön omistajan ei tarvitse enää hallinnoida vuokralaisten sähkönkulutusta, eli omistajan sähkölaskuun karttuu vain yleisten tilojen sähkönkulutus. Vuokralaisten sähkömittarin lukeminen ja laskuttaminen siirtyy sähkönsiirto- ja myyntiyhtiöiden vastuulle.

Kun vuokralaisen sähkösopimus päättyy, myös sähköntoimitus katkeaa. Uusi vuokralainen tekee omat sähkösopimuksensa ja sähköntoimitus alkaa uusien sopimusten puitteissa.

Alamittauksen toteutus

Alamittaus voidaan toteuttaa kohteisiin, joissa on keskijänniteliittymä. Kiinteistön jokaiseen liiketilaan asennetaan etäluettavat mittarimme. Mittareiden asennus voidaan toteuttaa lähes kaikkiin kiinteistöihin, mutta toisinaan asennus vaatii muutostöitä. Alamittauksesta hyötyvät erityisesti kiinteistöt, joissa on useampia vuokralaisia ja ainakin yksi enemmän sähköä kuluttava vuokralainen, tai vuokralainen joka oikeutettu sähköveroluokka II mukaiseen laskutukseen.

Helpointa alamittauksen käyttöönotto on tehdä kiinteistön muun saneerauksen yhteydessä tai toteuttaa uudiskohteeseen. Suosittelemme alamittauksen toteutusta kaikkiin uudiskohteisiin, joissa on yksi tai useampia liiketiloja. Ota yhteyttä, autamme sinua selvittämään alamittauksen toteutuksen mahdollisuutta ja kustannukset.

Ota yhteyttä, arvioidaan yhdessä onko alamittaus sinulle sopiva palvelu

Alamittauspalvelun suunnittelu alkaa aina keskustelulla Tampereen Energia Sähköverkon asiantuntijan kanssa. Arvioimme yhdessä, sopisiko palvelu kiinteistösi tarpeisiin. Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

Yhteydenotto liittymäpalveluun

Yhteydenotto: sähköliittymät ja mittarointi

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteystiedot*
Katuosoite
Asiakasnumero
Puhelin
Sähköposti
Käsittelemme lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energia Sähköverkon Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.