Muuttamisen yhteydessä sinun ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä meihin. Riittää, että olet yhteydessä siihen sähkönmyyjään, jolta haluat ostaa sähköä uuteen kotiisi. Sähkönmyyjä tekee sähkön myyntisopimuksen ja välittää meille tiedon muutostasi.

Sähkönmyyjältä saadun tiedon perusteella teemme sinulle verkkopalvelusopimuksen ja toimitamme sinulle sopimusvahvistuksen.

Liittyykö muuttoon kiinteistökauppa?

Jos olet ostanut kiinteistön ja kiinteistökaupan kauppakirjassa on maininta, että sähköliittymä siirtyy uudelle omistajalle kaupanteon yhteydessä, voit ilmoittaa liittymän siirrosta meille alta avautuvalla lomakkeella. Sähköliittymä ja liittymissopimus siirretään uudelle omistajalle, kun liittymissopimukseen ja verkkopalvelusopimukseen perustuvat avoimet saatavat on maksettu tai liittymän uusi omistaja ottaa ne vastattavakseen.

Liittymissopimuksen siirto

Liittymissopimuksen siirto

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka
Kiinteistötunnus
Kiinteistön uusi omistaja*
Mikäli kiinteistön omistajia on useampia, täytättehän kaikkien tiedot (henkilötunnukset ja sähköpostiosoitteet, mikäli käytätte sähköistä allekirjoitusta).
Henkilötunnus tai y-tunnus
Puhelinnumero
Sähköposti
Nimi ja osoite
Liittymissopimuksen lähetysosoite*
Nimi
Kiinteistön luovutuskirjassa on mainittu liittymissopimuksen siirrosta tai siitä on tehty erillinen luovutuskirja
Tampereen Energia Sähköverkko käsittelee lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energian Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti