Sähköurakoitsijasi auttaa määräaikaisliittymä-asioissa

Sähköurakoitsijasi vastaa liittymiskaapelin ja sähköpääkeskuksen hankinnasta ja asentamisesta sekä tilaa sähköjen kytkennän. Sinun tai sähköurakoitsijasi tulee huolehtia telineen rakentamisesta ja maadoituksista.

Määräaikaisen liittymän toimitusaika sellaiseen paikkaan, johon ei tarvitse rakentaa johtoa, on noin kaksi viikkoa. Tätä nopeammista toimituksista perimme toimituslisän. Muista tilata myös liittymän purku tarpeesi loputtua.

Määräaikainen sähköliittymä

Pihakeskus väliaikaiseen tai pysyvään käyttöön

Pihakeskus soveltuu sekä rakentamisaikaiseksi että lopulliseksi pääkeskukseksi. Voit pyytää tarjouksen pihakeskuksesta ja liittymisjohdon rakentamisesta sähköurakoitsijaltasi tai verkkoyhtiön sopimusurakoitsijoilta.

Pihakeskuksissa on kolmivaihepistorasia ja yksivaiheisia maadoitettuja pistorasioita, jotka on suojattu 30 mA vikavirtasuojakytkimellä. Keskus asennetaan seinälle tai jalustalle.

Määräaikainen sähkö tapahtumiin

Tarjoamme määräaikaisia liittymiä myös kaikenlaisiin tapahtumiin Tampereen alueella. Väliaikaiseen käyttöön saatat tarvita myös työmaakeskuksen, joita vuokraa esim. Tampereen Vera.

Ota yhteyttä liittymäpalveluumme

Alla olevalla lomakkeella voi ottaa tarvittaessa yhteyttä sähköliittymien asiantuntijoihin, mikäli liittymäasioista on kysyttävää.

Yhteydenotto: sähköliittymät ja mittarointi

Yhteydenotto: sähköliittymät ja mittarointi

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteystiedot*
Katuosoite
Asiakasnumero
Puhelin
Sähköposti
Käsittelemme lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energia Sähköverkon Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.