Sähkis-palvelu on siirtynyt uuteen osoitteeseen

Sähkis-palvelun kirjautumisosoite on muuttunut. Jos olet käyttänyt palvelua mobiililaitteellesi ladatusta kuvakkeesta, lataathan kuvakkeen uudelleen niin palvelu toimii jatkossakin.

Näin helppoa Sähkis-palvelun käyttöönotto on

1

Rekisteröidy

Rekisteröidy Sähkiksen sivuilla pankkitunnuksilla. Valitse haluamasi käyttäjätunnus ja salasana. Yrityskäyttäjänä tarvitset rekisteröitymiseen yrityksen asiakasnumeron ja sopimustunnuksen.

2

Katso vahvistus sähköpostistasi

Sähköpostiisi tulee vahvistus rekisteröitymisestä. Tarkista myös roskapostilaatikkosi, ettei viesti ole mennyt sinne.

3

Kirjaudu

Kirjaudu Sähkikseen käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Onneksi olkoon! Voit alkaa käytön.

Seuraa sähkönkulutustasi helposti netissä

Voit seurata sähkönkulutustasi jopa tunnin tarkkuudella ja vertailla kulutuksia eri vuosina. Saat halutessasi siirrettyä tiedot eri tiedostoon jatkoanalyysejä varten. Näet kaikki verkkoalueellamme olevat käyttöpaikkasi, ja siksi niiden seuranta ja vertailu on helppoa. Voit tilata myös kuukausittaisen kulutusraportin sähköpostiisi.

Tiedot laskuista ja sopimuksista

Laskusi arkistoituvat palveluun selkeässä aikajärjestyksessä. Näet laskuistasi niiden maksun tilan ja eräpäivän. Erääntymättömälle laskulle voit tehdä eräpäivän siirron kätevästi suoraan Sähkis-palvelussa. Näet myös verkkopalvelusopimuksesi tiedot palvelusta.

Tietoa sähkökatkoista

Palvelun kautta saat tietoa tapahtuneista sähkökatkoista ja niiden kestoista. Näet Sähkiksestä kätevästi myös tiedon tulevista ennakoiduista huoltokatkoista.

Hyvä, selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Se opastaa ja informoi käyttäjiä todella hyvin

Opin tunnistamaan paremmin kodin sähkösyöpöt ja muuttamaan kulutustottumuksiani

Asiakaspalautteita sähkis-palvelusta