Suomen parasta sähköverkkoa rakentamassa

Uusi visuaalinen identiteettimme kuvaa Tampereen Energia Sähköverkkoa sellaisena kuin olemme tänään ja haluamme olla tulevaisuudessa. Visionamme on rakentaa ja ylläpitää Suomen parasta sähköverkkoa. Toimitusvarmuus jakeluverkossamme on erinomainen ja siirtohinnoittelumme on Suomen edullisimpien joukossa.

Uusi brändimme lanseerattiin elokuun lopussa 2023, ja se otetaan käyttöön asteittain kaikissa kanavissamme. Uudistuksen myötä verkkosivustomme on saanut uuden ilmeen ja runsaasti uutta sisältöä. Löydät nyt entistä enemmän tietoa palveluistamme sekä monipuolisemman ja uudentyyppisen sisällön. Kaiken pohjana on edelleen se sama luotettava ja ammattimainen toiminta, josta olet asiakkaanamme saanut nauttia aiemminkin.

Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään hyviä päätöksiä ja onnistumaan omissa energia-asioissaan.

Muutoksemme näkyy ulkoisesti ja sisäisesti

Muutoksemme on sekä ulkoinen että sisäinen. Brändimme ytimenä on Tampereen Energia -konsernin uusi strategia. Tulevaisuudessa saamme entistä enemmän voimaa verkostoitumisesta, innovaatioista, tiiviistä yhteistyöstä asiakkaidemme ja paikallisten oppilaitosten kanssa.

Muutos koskee myös ihmisiämme yrityksemme seinien sisällä. Tampereen Energia Sähköverkon eri toiminnoissa työskentelevät alamme parhaat asiantuntijat, oli kyse sitten vaikkapa sähkönkäytön murroksesta, sähkökatkojen hoitamisesta tai luotettavan sähköverkkomme kehittämisestä ja ylläpidosta. Siksi halusimme luoda brändin, joka kuvaa työtämme, edustaa henkilöstöämme sekä kertoo aiempaakin paremmin, miksi olemme olemassa. Uudistunut brändi on myös investointi henkilöstöömme.

Me olemme Tampereen Energia Sähköverkko.

Mitä muutos käytännössä tarkoittaa?

Asiakkaillemme uusi ilmeemme näkyy selkeämpänä ja avoimempana viestintänä sekä entistä erottuvampana ulkoasuna. Tarjoamme myös entistä toimivammat digitaaliset palvelukanavat asiakkaidemme käyttöön, jolloin voit hoitaa energia-asioitasi ajasta ja paikasta riippumatta.

Uusi ilmeemme näkyy Tampereen katukuvassa työmaillamme, laskuissa, erilaisissa esityksissä, verkkosivuillamme ja tuotteissamme. Myös sähköpostiosoitteidemme loppuosat muuttuvat.

Toivomme, että tunnistat yhtiömme tulevaisuudessa entistä paremmin!

Vaikuttaako brändin muutos sopimuksiini tai laskuihini?

Kaikki sopimuksesi säilyvät ennallaan. Uudistus ei vaikuta myöskään hintoihin. Tilinumeromme, postiosoitteemme ja puhelinnumeromme säilyvät niin ikään vanhoina tuttuina.