Miksi moinen savotta tehtiin? Muutoksella nostamme profiiliamme vihreän murroksen mahdollistajana osana Tampereen Energia -konsernia. Haluamme olla entistä lähempänä asiakkaitamme ja opastaa järkeviin ja kustannustehokkaisiin ratkaisuihin yhteiskunnan sähköistyessä.

Vastuullamme on sähköverkko, joka yhdistää koko kaupungin energiayhteisöksi. Pidämme siitä huolta parhaalla mahdollisella tavalla, jotta yhteiskunnan pyörät pysyvät pyörimässä jatkossakin.

Viestinnässä otamme selkeämpää roolia sähkönjakeluverkonhaltijan näkökulmasta mm. häiriötiedottamisessa. Meillä on omat nettisivut ja somekanavat käytössä ja sähköpostiemme pääte vaihtuu muotoon @tampereensahkoverkko.fi. Puhelinnumerot ja osoitetiedot pysyvät ennallaan.

Miten muutokset näkyvät juuri Sinulle asiakkaanamme? Uskon, että se näkyy laadukkaana ja luotettavana sähköverkkona sekä aiempaa aktiivisempana palveluna. Laskussa yrityksen nimi ja logo vaihtuvat, mutta y-tunnuksemme sekä tilinumeromme pysyvät ennallaan.

Työmaakylteissä ja autojemme kyljissä muutos tehdään pikkuhiljaa, kun työmaat ja autot vaihtuvat.

Toivomme edellä lueteltujen muutosten helpottavan tulevaisuudessa asiakkaiden yhteydenottoa oikeaan yhtiöön ja palveluihin.