Kaksi erillistä laskua sähköstä

1.7.2024 alkaen tulet saamaan sähköstä kaksi erillistä laskua: toisen sähkön myynnin osuudesta omalta sähkönmyyjältäsi ja toisen sähkön verkkopalvelusta eli sähkön siirrosta meiltä Tampereen Energia Sähköverkolta.

Jos saat jo nyt erilliset laskut sähkön myynnin osuudesta ja sähkön verkkopalvelusta, mikään ei muutu.

Tee uusi e-laskusopimus pankkisi kanssa

Suosittelemme e-laskun käyttöönottoa maksutapana. Käy siis tekemässä verkkopankissasi uusi e-laskusopimus Tampereen Energia Sähköverkolle. Uusi e-laskusopimus tulee tehdä, vaikka olisit aiemmin käyttänyt e-laskua. Syy tähän on laskuttajan nimen muutos.

Tulet saamaan 1.7. jälkeisen seuraavan laskun paperilaskuna. Tee uusi e-laskusopimus käyttäen kyseisen laskun viitenumeroa. Valitse laskuttajan nimeksi Tampereen Energia Sähköverkko Oy.

Arviolaskutus poistuu

Laskutusmuotosi on ollut arviolaskutus, jos olet saanut verkkopalvelulaskusi tähän asti tasasummina, ja laskutusmäärä on perustunut aiemman kulutuksesi mukaiseen vuosikulutusarvioon. Vuoden lopussa arviot on tasattu todelliseen kulutukseen perustuen.

1.7. alkaen tämä laskutustapa on poistumassa, ja laskutuksesi tapahtuu jatkossa todellisen sähkön kulutuksesi mukaan. Laskutusväli pysyy ennallaan, mutta voit muuttaa sitä halutessasi Sähkis-palvelussa.

Kulutuslaskulla pystyt helpommin seuraamaan kuukausittaista sähkön kulutustasi ja maksat aina todellisesta sähkön käytöstäsi. Sähkön kokonaiskustannusten seuranta myös helpottuu, kun sekä sähkön myyjän että verkkoyhtiön laskutus perustuu yhdenmukaiseen käytäntöön.

Tulet saamaan ensimmäisen kulutuslaskun oman laskutusrytmisi mukaan aikaisintaan elokuun 2024 alussa koskien heinäkuun laskutusta. Jos laskusi ovat tulleet 3 kk välein, ensimmäinen kulutuslasku tulee lokakuussa 2024.

Jos sinua on jo tähän astikin laskutettu kulutuksesi mukaan, mikään ei muutu.

Voit valita monista laskun laskutavoista

Tarjoamme asiakkaillemme monia erilaisia maksutapoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Suosittelemme maksutavaksi ympäristöystävällistä ja joustavaa e-laskua. Voit valita maksutilin verkkopankissasi ja saat maksettua laskusi ajasta ja paikasta riippumatta. Voit valita laskusi toimitustavaksi myös perinteisen paperilaskun tai suoramaksun. Jos olet digipostipalvelu Kivran käyttäjä, toimitamme paperilaskut automaattisesti palveluun.