Valitse ympäristöystävällinen e-lasku

E-laskulla maksat sähkölaskusi kätevästi omassa verkkopankissasi. E-lasku on ekologinen ja säästää turhaa paperinkäyttöä.

E-laskulla on paljon etuja

Helppo ja turvallinen

Maksa laskut parilla klikkauksella. Laskutustiedot ovat aina oikein, ei näppäilyvirheitä.

Joustava ja ajantasainen

Valitse haluamasi maksutili,. Laskut tulevat ajoissa ja löytyvät kätevästi pankin arkistosta. Saat valittua kätevän automaattisen maksamisen.

Helppo käyttöönotto

E-laskutilauksen voit tehdä helposti verkkopankissasi. Tarvitset vain laskultasi löytyvän viitenumeron.

Muita maksutapoja

Kivra

Digipostipalvelu Kivra on maksuton palvelu, jolla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskujasi digitaalisesti. Palvelun käyttöönoton jälkeen vastaanotat laskumme, sopimusvahvistukset ja muun postin automaattisesti Kivraan. Voit saada Kivraan myös valtuutuksen antaneen henkilön laskut.

Paperilasku

Jos e-lasku ei ole sinulle sopiva maksutapa, tarjoamme maksutavaksi myös perinteisen paperilaskun. Emme veloita perinteisestä paperilaskusta erikseen.

Suoramaksu

Suoramaksu on tarkoitettu niille henkilöasiakkaille, jotka eivät aktiivisesti käytä verkkopankkia maksamiseen. Suoramaksussa lähetämme sinulle postitse maksun ennakkotiedotteen, ja pankki maksaa sähkölaskun automaattisesti tililtäsi eräpäivänä. Jos haluat käyttöösi suoramaksun, ota yhteyttä pankkiisi.

Yritysten verkkolasku

Välitämme yritysten sähkölaskut myös verkkolaskuina. Verkkolaskutuksen saat käyttöön ilmoittamalla meille yrityksen nimen, y-tunnuksen, verkkolaskutunnuksen ja verkkolaskutusoperaattorin OVT-tunnuksen yhteydenottolomakkeella valitsemalla aiheeksi Laskutus. Lisää mukaan myös tieto, jos jotain sopimuksia ei liitetä verkkolaskutukseen.