Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

Tampereen Energia Sähköverkko on yksi Suomen suurimmista verkkoyhtiöistä. Yli 50 energia-alan huippuasiantuntijamme huolehtivat Tampereen seudun sähkönsiirrosta ja siitä, että alueemme sähköverkko toimii vuoden jokaisena päivänä. Meillä pääset työskentelemään tämän hetken puhutuimmalle toimialalle eli energia-alan eturintamaan.

Käyttökeskuksemme vuoromestarina sinulla on reaaliaikainen näkymä sähköverkkomme tilaan, ja vastaat sen päivittäisestä käytöstä ja valvonnasta. Otat vastaan vikapuheluita ja selvität ongelmien juurisyyt. Huolehdit myös siitä, että tieto suuremmista vikatilanteista päätyy digitaalisiin viestintäkanaviimme. 

Mitä odotamme sinulta?

Sähköverkkomme on hyvin vakaa ja laadukkaasti rakennettu, mutta aina silloin tällöin siinä voi esiintyä vikoja. Siksi odotamme sinulta kykyä toimia paineen alla ja tehdä oikeita ratkaisuja myös hektisessä tilanteessa, jossa sähköt on saatava palautettua asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti. Sinulla on myös kyky hoitaa asiakastilanteet luontevasti ja ystävällisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta sähköverkoista ja käyttökeskustoiminnoista. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta Scada- ja Trimble-verkkotietojärjestelmistä.

Mitä on tiedossa?

Me sähköverkkolaiset olemme tiivis porukka, jonka jokainen jäsen saa loistaa omia vahvuuksiaan ja persoonaansa hyödyntäen. Työkaverisi välittävät aidosti siitä, miltä tuntuu tulla töihin, minkä lisäksi jaksamisestasi huolta pitävät muun muassa liikunta- ja kulttuuriedut sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät lisäetuudet laajan työterveyshuollon ja Tampereen kaupungin vakuutuskassan kautta.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit kysellä lisätietoja käyttöinsinööri Kalle Siivoselta (puh. 040 0877 552 tai kalle.siivonen@tampereensahkoverkko.fi).

Jos sen sijaan heti uumoilet olevasi etsimämme osaaja, hae tehtävää viimeistään 1.10.2023 täyttämällä sähköinen hakemus oheisen hakulinkin kautta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Tule energialaiseksi

Hae joukkoomme viimeistään 1.10.2023!