Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

Tampereen Energia Sähköverkko on yksi Suomen suurimmista verkkoyhtiöistä. Yli 50 energia-alan huippuasiantuntijamme huolehtivat Tampereen seudun sähkönsiirrosta ja siitä, että alueemme sähköverkko toimii vuoden jokaisena päivänä. Meillä pääset työskentelemään tämän hetken puhutuimmalle toimialalle eli energia-alan eturintamaan.

Tehtäviisi kuuluu tutkimuksen tekeminen ja tutkimustulosten tieteellinen julkaiseminen. Tehtäviin voidaan sisällyttää myös vähäisessä määrin opetusta. Nelivuotinen väitöskirjaprojekti toteutetaan osana Teollisuuden Innovaatioiden tohtorikoulua (DSII).

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme, että sinulla on DI-tutkinto tai vastaava soveltuvalta alalta, esim. sähkö- tai energiatekniikasta. Tutkimusaineisto on pääasiassa suomen kielellä.

Mitä on tiedossa?

Teollisuuden innovaatioiden tohtorikoulu (DSII) on ainutlaatuinen tapa yhdistää väitöskirjatutkimus, yritysten liiketoimintahaasteiden ratkaiseminen, ammatillisten verkostojen luominen ja innovaatiotyöhön perehtyminen. Tampereen yliopisto palkkaa tohtorikoulutettavan neljäksi vuodeksi projektiin, jonka rahoitukseen yhteistyöyritys osallistuu.

Lisätietoa ja hakuohjeet löydät Tampereen Yliopiston verkkosivuilta.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit kysellä lisätietoja Kaisa Grip-Lappalaiselta, kaisa.grip-lappalainen@tampereensahkoverkko.fi

Hakuaika päättyy 14.11.2023. Työ alkaa vuoden 2024 alusta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Tule energialaiseksi

Hae paikkaa viimeistään 14.11.2023!