Mittarien vaihtoa

Vuonna 2024 aloitamme sähkömittarien mittausuudistuksen, ja sen vuoksi vaihdamme 130 000 sähkömittaria uusiin älymittareihin. Hanke kestää neljä vuotta.

Sähköasemien saneerausta ja uusia siirtojohtoja

Alasjärven sähköaseman osittainen saneeraus aloitetaan 2025. 

Kalevan-Hakametsän alueen kehittyessä, on tarkoitus korvata nykyinen Kalevan sähköasema uudella asemalla yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa. 

Vuoden 2024 aikana Lielahden alueen 110 kV voimajohdot muutetaan maakaapeleiksi.

Fingridin uusi Melon sähköasema on tulossa vuoteen 2028 mennessä Nokialle. Suunnittelemme uusia siirtoyhteyksiä uudelle sähköasemalle yhteistyössä Fingridin ja muiden jakeluverkkoyhtiöiden kanssa. 

Jakeluverkon rakentamista

Keskijänniteverkon vahvistaminen ja uudistaminen tulee noudattelemaan Tampereen kaupungin kaavoitusohjelmaa. Se keskittyy sekä uusille asuinalueille että täydennysrakentamisen vaatimaan verkon vahvistamiseen.  

Keski- ja pienjänniteverkkoa tullaan järjestelmällisesti uudistamaan ikäperusteisesti 1970- ja 1980-luvulla rakennetuilla alueilla.  

Investoinnit seuraavien 10 vuoden aikana

1

Arvioitu investointiemme kokonaismäärä on 185 miljoonaa euroa.

2

Sähkömittarien mittausuudistus vuosina 2024-2027 on merkittävin investointi yhtiömme historiassa.

3

Jatkamme työtä asiakkaidemme hyväksi ja energiamurroksen mahdollistamiseksi.

Kiitos mielenkiinnosta ja palautteistasi! Vastaathan vielä alla oleviin muutamaan kysymykseen. Sen jälkeen voi osallistua arvontaan.

Kerro, mitä mieltä olet sivusta ’Investoinnit seuraavien 10 vuoden aikana’

Mitä mieltä olet koko suunnitelmasta. Oliko tarjoamamme tieto sinulle hyödyllistä?(Pakollinen)

Kiitos mielipiteistäsi!

Halutessasi voit osallistua arvontaan, jossa voit voittaa K-ryhmän, S-ryhmän tai Lidlin 50 e lahjakortin. Arvonta suoritetaan 15.6.2024 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.